CLAVIS HARMONIAE EN MELATONINE

Clavis Harmoniae en Melatonine bieden de juiste synergie tegen stress en lichamelijke -en geestelijke vermoeidheid. Samen gaan ze de strijd aan tegen slapeloosheid en stress symptomen en bieden ze weerstand aan het tempo van de moderne samenleving

Key Melatonine: melatonine regelt de fysiologische kringloop. Het kan regelmatig gebruikt worden, zonder bijwerkingen. Het is werkzaam tegen slapeloosheid, jetlag, heeft een antioxiderende -en stressverlagende werking, draagt bij aan de versterking van het immuunsysteem en helpt het endocriene hormonale systeem in evenwicht te houden door lichamelijke klachten als gevolg van ouderdom tegen te gaan.

Clavis Harmoniae: is een dieetvoeding op basis van Gefermenteerd vis autolysaat en zee Magnesium rijk aan omega-3 en omega-6. Het kan met regelmaat worden gebruikt zonder enige bijwerkingen, om symptomen van stress, lichamelijke en geestelijke vermoeidheid tegen te gaan; het is in staat om een positieve invloed uit te oefenen op concentratie, evenwicht in het gedrag en het geheugen.

Melatonine is de synchronisator van fysiologische cycli en het helpt het endocriene hormonale systeem in balans te houden door lichamelijke klachten als gevolg van ouderdom tegen te gaan. Clavis Harmoniae bestrijdt angst en stress en concentreert zich voornamelijk op de overdracht van de elektrische prikkels op de neurotransmitters en op de verhouding tussen calcium en magnesium. Door beide voedingssupplementen te gebruiken kan stress op twee verschillende niveaus bestreden worden.


Clavis Harmoniae website eigendom van Clavis srl – Gerealiseerd door InternetSol
Bezoek de website van ClavisHarmoniae.com in een andere taal ClavisHarmoniae.com

 Andere Clavis producten
Key Melatonin:www.keymelatonine.nl
Key Algen:www.keyalgen.nl