WAAROM EEN COMBINATIE VAN Garum Sociorum Exquisitus EN MAGNESIUM

Magnesium is het meest geschikte mineraal om te combineren met Garum Sociorum Exquisitus omdat laatstgenoemde in staat is een positieve invloed uit te oefenen op:

  • evenwicht in het gedrag,
  • concentratie
  • leer- en herinneringsvermogen

door angst en stress te verminderen en het aanpassingsvermogen te vergroten. Dit is mogelijk dankzij de bijdrage van meervoudig verzadigde vetzuren - omega 3; Garum Sociorum Exquisitus is bovendien in staat om het verouderingsproces van het geheugen en geheugenverlies tegen te gaan en kan gemakkelijk worden opgenomen door het lichaam dankzij de reeds aanwezige plantaardige voorlopers.

Garum Sociorum Exquisitus de afweer tegen stress verbetert door middel van de synthese van neurotransmitters, klinische onderzoeken naar de werking van Garum Sociorum Exquisitus bevestigt inderdaad dat het gebruik van Garum Sociorum Exquisitus de effecten van stress op het geheugen en het leervermogen vermindert.

Juist deze eigenschappen vormen de belangrijkste synergie met magnesium, de laatstgenoemde is onmisbaar voor een evenwichtig zenuwstelsel en de overdracht van zenuwprikkels.

De conclusie is dat het Magnesium en Garum Sociorum Exquisitus dat het zenuwevenwicht herstelt en het aanpassingsvermogen van de neurotransmitters verhoogt dankzij de werking van Garum Sociorum Exquisitus. De stimulerende werking op elektrische en zenuw prikkels van magnesium


Clavis Harmoniae website eigendom van Clavis srl – Gerealiseerd door InternetSol
Bezoek de website van ClavisHarmoniae.com in een andere taal ClavisHarmoniae.com

 Andere Clavis producten
Key Melatonin:www.keymelatonine.nl
Key Algen:www.keyalgen.nl