CONCENTRATIE EN LEERVERMOGEN

Concentratie en leerproblemen, indien niet pathologisch van aard, zijn vaak terug te vinden in stress en angst situaties.

Tijdens belangrijke momenten in ons leven die een grote geestelijke inspanning vereisen of een verhoogde concentratie en een optimaal leervermogen verlangen (bijvoorbeeld voor een examen of zware verplichtingen op het werk) wordt ons zenuwstelsel, onder het verhoogd aantal prikkels dat het ontvangt, extra belast.
Het is dus van belang om ons lichaam van de nodige voedingsstoffen te voorzien die een bijdrage kunnen leveren bij de voorziening in de specifieke behoeften tijdens bepaalde momenten van spanning. Het doel hiervan is om stress niet in staat te stellen een negatieve invloed uit te oefenen op ons concentratie en leervermogen.

Clavis Harmoniae wordt gezien als een belangrijk hulpmiddel in deze situaties omdat Gefermenteerd vis autolysaat de afweer tegen stress verbetert door middel van de synthese van neurotransmitters (klinische onderzoeken naar de werking van Gefermenteerd vis autolysaat bevestigt inderdaad dat het gebruik van Gefermenteerd vis autolysaat de effecten van stress op het geheugen en het leervermogen vermindert). Magnesium is daarentegen onmisbaar voor het zenuwevenwicht en voor de overdracht van elektrische (zenuw) prikkels. Het gevolg is een wisselwerking tussen Magnesium en Gefermenteerd vis autolysaat dat het zenuwevenwicht herstelt en het aanpassingsvermogen van de neurotransmitters verhoogt dankzij de werking van Gefermenteerd vis autolysaat. De stimulerende werking op elektrische en zenuw prikkels van magnesium herstelt een juiste balans in het gevoel van welbehagen dat de concentratie en het leervermogen bevordert.


Clavis Harmoniae website eigendom van Clavis srl – Gerealiseerd door InternetSol
Bezoek de website van ClavisHarmoniae.com in een andere taal ClavisHarmoniae.com

 Andere Clavis producten
Key Melatonin:www.keymelatonine.nl
Key Algen:www.keyalgen.nl