HERRINNERINGSVERMOGEN – GEHEUGENSTOORNISSEN

Geheugenstoornissen worden gewoonlijk veroorzaakt door een vertraagde werking van de mentale functies en/of door een afname van de hersencapaciteit naar mate de jaren verstrijken. Sinds tientallen jaren echter komen er steeds vaker geheugenstoornissen voor die verband houden met demotivatie, asthenie en stress die ons dagelijks leven constant negatief beïnvloeden: stress als gevolg van examens, wedstrijden, beroep, vervoer, lawaai en persoonlijke relaties.

Verschillend onderzoek naar de werking van Gefermenteerd vis autolysaat heeft aangetoond dat het gebruik door jongeren van Gefermenteerd vis autolysaat geheugenstoornissen als gevolg van stress vermindert. Bij ouderen werkt het motivatie en concentratie verhogend waardoor de alertheid toeneemt.

Hieruit volgt dat het gebruik van Gefermenteerd vis autolysaat een stabieler psychologisch gedrag teweegbrengt evenals een verbetering van het korte termijngeheugen en het geheugen in het algemeen. Wie Gefermenteerd vis autolysaat gebruikt verbetert derhalve zijn gedrag en hersencapaciteit.


Clavis Harmoniae website eigendom van Clavis srl – Gerealiseerd door InternetSol
Bezoek de website van ClavisHarmoniae.com in een andere taal ClavisHarmoniae.com

 Andere Clavis producten
Key Melatonin:www.keymelatonine.nl
Key Algen:www.keyalgen.nl