VERMOEIDHEID

Vermoeidheid, met name wanneer deze lang aanhoudt zonder duidelijk aanwijsbare reden, moet nooit onderschat worden. De lichamelijke en geestelijke oorzaken van gebrek aan kracht en vermoeidheid kunnen talloos zijn; ze kunnen voortkomen uit gezondheidstoornissen (anemie, chronische infecties, ziekte van Pfeiffer, etc. ) of veroorzaakt worden door bepaalde voedingsstoffen, gebrek aan vitaminen of mineralen, door een hoge bloedsuikerspiegel, door gebruik van bepaalde geneesmiddelen of door een psychische factor.

De werking van voedingssupplementen als Clavis Harmoniae kan nuttig zijn als aanvulling daar waar ons lichaam dit nodig heeft om een geschikte afweer tegen vermoeidheid op te bouwen; mede dankzij de inbreng van Magnesium, dat een cruciale werking heeft op veel lichaamfuncties, in alle cellen voorkomt en onmisbaar is voor het evenwicht van zenuwen en spieren.

Het dient vermeld te worden dat ons lichaam niet over een magnesiumreserve beschikt waardoor het noodzakelijk is om aan dagelijkse behoefte te voldoen.

Het is bovendien belangrijk te bedenken dat een magnesiumtekort in het algemeen tot stress leidt. Het is dus duidelijk dat een juist gebruik van magnesium, in samenwerking met Gefermenteerd vis autolysaat, ontspanning, rust en energie creëert.


Clavis Harmoniae website eigendom van Clavis srl – Gerealiseerd door InternetSol
Bezoek de website van ClavisHarmoniae.com in een andere taal ClavisHarmoniae.com

 Andere Clavis producten
Key Melatonin:www.keymelatonine.nl
Key Algen:www.keyalgen.nl